Murphy's Pride

Als u zeker weet dat dit het ras voor u is, maak een afspraak bij een of meerdere fokkers.

Vraag of u de honden mag zien en maak kennis met de fokker, u moet daar ook vertrouwen in hebben.

Vraag welk teefje gedekt gaat worden en kijk naar haar karakter, het moeten vrolijke blije honden zijn en vriendelijk naar mensen toe. Let daar op want de pups zullen hun moeder gaan copiëren in haar gedrag.

Oogonderzoeken zijn jaarlijks verplicht bij de petits u mag daar rustig naar vragen.

Maak van te voren een lijstje met vragen, het kan zijn dat u dingetjes vergeet. U mag de fokker gerust bestoken met vragen, de fokker zal hetzelfde doen want die wil dat zijn pupjes goed terecht komen.

Maak weer een afspraak als de pupjes zijn geboren, ga meerdere keren kijken, de moederhond moet in huiselijke kring haar pupjes grootbrengen, dat is het meest optimale. zo maken de pupjes van alles mee. De plaats waar de puppen zijn moet schoon zijn, de pups moeten schoon zijn geen vieze ogen of oren en de moederhond idem dito.

Als u de pup gaat halen moet uw pup elke twee weken zijn ontwormt( moeder ook), ingeënt en gechipt. Controleer het chipnummer samen met de fokker. U krijgt ook meteen de stamboom en eigendomsbewijs mee, wat u nog wel over moet laten schrijven. Dit staat nl eerst op naam van de fokker.

Pups moeten vrolijk, speels, enthousiast zijn. Bange pups, die in een hoekje zitten, een zieke indruk maken , vieze ogen, oren of zelf vies , entboekjes anders als europese paspoorten , fokkers waar u niet binnen mag, de moederhond of zelfs de andere puppen niet van mag zien, dan klopt er iets niet!!

WAARSCHUWING!

In Nederland en België bestaan nog steeds de fokschuren. Let daar op. Dat is dierenleed!

Denk niet: ik red een hond, nee u houdt het dan in stand! Zolang u koopt, blijven zij verkopen.

Het zijn intrieste gevallen, moederhonden die gedumpt worden in het asiel, slecht gesocialiseerde honden, qua erfelijke ziektes letten ze al helemaal nergens op, het is alleen maar vermeerderen, geld dus.

Pups in dierenwinkels en fokschuren dit kan echt niet. Ze worden met auto’s vol aangevoerd!

Koop hier niet, laten we dit toch stoppen met zijn allen!!!!! Alstublieft!?

Elvira Tuerlings

Oude Schuttingkanaal OZ95
7895TC Roswinkel
Tel: 06 - 53 100 781
E-mail: elvira.tuerlings@murphysbpgv.nl
Scroll naar top