Murphy's Pride

De puppen die hier geboren worden komen uit weloverwogen combinaties waar we sterk letten op karakter, type en niet te vergeten gezondheid! De reuen en teven die we gebruiken hebben zijn POAG DNA getest en worden jaarlijks onderzocht op andere oogafwijkingen. Extra doe ik daar ook nog het gonioscopisch onderzoek bij.

De reuen staan ook alleen ter dekking voor passende teven die getest zijn.

De puppen worden elke twee weken ontwormt, uiteraard ingeënt en door een dierenarts onderzocht, gechipt door de Raad van Beheer en u krijgt een uitgebreide puppy map mee, waar u alle informatie nog eens rustig in kunt nalezen.

Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor vragen of als u alleen rasinformatie wilt.

Goed gesocialiseerde puppen vinden we erg belangrijk dus daar steken we héél veel tijd in. De puppen groeien hier in huis op.

Zoals u ziet doen wij ons uiterste best u een zo gezond en sociaal mogelijke pup mee te geven. Maar als u uw pupje op kan halen bent u echt nog niet klaar. U moet hier absoluut mee verder om een goed sociale hond te krijgen. Wij plaatsen alle puppen op karakter, ze worden hier niet op kleur of op een vlek meer of minder uitgezocht. Niet elke pup past bij elk baasje. U mag uiteraard wel een voorkeur uitspreken.

Natuurlijk zijn de nieuwe puppy eigenaren van harte welkom om kennis te maken en te spelen met de puppen, zo vaak als u wilt, daar maken wij alle tijd voor. Ook na het verlaten van het nest kunt u altijd voor vragen of advies terecht.

Elvira Tuerlings

Oude Schuttingkanaal OZ95
7895TC Roswinkel
Tel: 06 - 53 100 781
E-mail: elvira.tuerlings@murphysbpgv.nl
Scroll naar top