Murphy's Pride

Murphy’s Pride is een kleine kennel waar we proberen gezonde en kwaliteits honden te fokken met de beste bloedlijnen uit Europa. Hiervoor worden dan ook regelmatig nieuwe bloedlijnen geïmporteerd. Of u nu een show hond heeft of een gezellige huishond, het karakter en de gezondheid staan altijd voorop. Alle honden zijn ook onderzocht op erfelijke oogafwijkingen en de reuen zijn alleen beschikbaar voor passende teven die ook onderzocht zijn op deze erfelijke oogafwijkingen. Buiten het jaarlijks oogonderzoek wat verplicht is worden al onze honden ook gonioscopisch onderzocht.

De pups worden in huis geboren en groeien op samen met onze honden. Goed gesocialiseerde honden zijn in deze maatschappij heel belangrijk, dus daar wordt heel veel tijd in gestoken.

Voordat ze naar de nieuwe baasjes gaan hebben ze een uitgebreid “socialiseringsprogramma” ondergaan.

Ik doe mijn uiterste best om u een goede stabiele pup mee te geven. Maar daarmee is het werk natuurlijk niet gedaan. Aan u de belangrijke taak om deze basis verder uit te bereiden! De 8 weken socialisatie hier is niet genoeg, u moet blijven herhalen en zorgen dat ze nieuwe dingen meemaken en daar vertrouwd mee worden. De bus, trein etc. andere rassen en andere dieren, zoals koeien, schapen. Maken puppen verschillende situaties niet meerdere malen mee, dan vergeten ze dat.

U krijgt een map met uitgebreide informatie mee waar u alles in kunt nalezen. Uiteraard kunnen de nieuwe / toekomstige baasjes hier ook altijd terecht voor vragen en/of problemen.

De pups worden door mij op karakter geplaatst, het is dus niet zo dat men zelf een pup uitzoekt, niet elke pup past bij ieder baasje. Daarom maak ik van te voren graag kennis met de mensen. U mag uiteraard wel een voorkeur aangeven, ik probeer daar rekening mee te houden. Mocht u langs willen komen voor informatie of om de honden bewonderen, u bent altijd van harte welkom, maar laat het van te voren even weten. Heeft u vragen bel gerust.

Elvira Tuerlings

Oude Schuttingkanaal OZ95
7895TC Roswinkel
Tel: 06 - 53 100 781
E-mail: elvira.tuerlings@murphysbpgv.nl
Scroll naar top